IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Новини Варна
11:00 | 3 февруари 2021
Обновен: 08:35 | 24 април 2024

Какви са цените за романтичен Свети Валентин на хотел във Варна

Mежду 80 и 280 лв. трябва да се бръкнат влюбените за 14 февруари

По материала работи: Слав Велев
Какви са цените за романтичен Свети Валентин на хотел във Варна

Празничните хотелски пакети за Свети Валентин във Варна са очаквано по-малко тази година, показва проверка на Moreto.net

Средно между 80 и 280 лв. на вечер за пакет за двама варират предложенията на хотелиерите във Варна за 14 февруари.

В градските хотели цените са по-ниски, като за сумата от около 80 лв. някои от тях предлагат на влюбените нощувка в по-семпла двойна стая, арома сауна и закуска. В други оферти пък сауната е заменена с бутилка шампанско и шоколадови бонбони.

В предложенията на градските хотели има и за доплащане за романтична вечеря и саксофон на живо - 35 лв. на човек или пък шампанско и ягоди със сметана в стаята - за сумата от 25 лв.

Сред градските места за настаняване в морската столица най-високите хотелски пакети са между 230 и 280 лв., но освен нощувка, влюбените ще могат да споделят и любовта към гурме храната в специално меню, в което ще могат да опитат ястия като: пълнен калмар със спанак, фъстък, зелено песто и сос от пармезан и сушени домати, роле от див фазан върху запечени аспержи, филе от благороден елен върху пюре от карфиол, лилави броколи и сос от балкански горски плодове, а също изкушаващи десерти.

За любителите на музика на живо към вечерята, релакс зона със сауна и джакузи, хотелите на Златни пясъци предлагат хотелски пакети за около 160 лв. за двама. Допълнителни над 100 лв. към нощувката могат да дадат мераклиите за нежен романс, който включва декорация с балони, вечеря, сервирана с бутилка вино в стаята, закуска в леглото.

Коментари

Новини Варна