IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Новини Варна
16:20 | 18 февруари 2021
Обновен: 14:05 | 24 март 2024

Бараки горяха във „Владиславово”

Слкад пламна в Аксаково, 30 кокошки изгоряха в "Изгрев"

По материала работи: Слав Велев
Бараки горяха във „Владиславово”

Три дървени бараки са изгорели при пожар снощи над бл. 406 във варненския кв. „Владиславово”. В гасенето са участвали 4 противопожарни автомобила, съобщиха от полицията.

Спасени са други 6 дървени бараки и помощни постройки. Предполагаема причина за инцидента е небрежност при боравене с открит огън. 

Три екипа на варненската пожарна са гасили снощи пожар в стопанска постройка на улица „Дафина” в „Изгрев”. Пламъците са унищожили помещението за животни. Изгорели са и 30 кокошки. Причините са в процес на установяване.

Вчера следобед е горял склад на ул. „Хан Аспарух“ в гр. Аксаково. Огънят е бил гасен от няколко екипа огнеборци с 4 коли. Унищожени са 70 кашона със стока ( дрехи и сувенири) и 1000 дискове. Спасени са 200 кв. м. жилищен етаж над склада и 100 кашона със стока.

Предполагаема причини за възникването на този пожар е неправилно боравене с отоплителни уреди – складът се е отоплявал с печка на твърдо гориво. 

На 17.02.2021 г., в 16: 15 ч. е съобщено , че гори покрива на необитаема къща на ул. „Поп Харитон“ 121 във Варна. На място са изпратени 2 ППА (7 служители) екипите на които са погасили горенето, унищожена е покривна конструкция около 30 кв.м. Причините за възникването на пожара са в процес на установяване, образувано е досъдебно производство.

През последното денонощие са гасени 3 пожара в контейнери за смет и комини, при които не са нанесени материални щети, техническа помощ е оказвана на 3 адреса. 

Коментари

Новини Варна