IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 28°
Новини Варна
16:50 | 23 февруари 2021
Обновен: 19:40 | 12 април 2024

Добрата новина: Събраха парите в помощ на фена на Спартак

Станислав Стоилов ще може да се оперира

По материала работи: Слав Велев
Добрата новина: Събраха парите в помощ на фена на Спартак

Снимка: БАМФ Варна

 

Благотворителният футболен турнир “Помогни на приятел” в помощ на Станислав Стоилов, който е сред известните фенове на Спартак (Варна), постигна своята цел. Отборите участници, както и приятели на Стаската, събраха над 5000 лева. Той има нужда от операция на менискус, кръстни връзки на коляното. Необходимата сума е именно около 5000 лева – за интервенцията, която ще се извърши в София, пътуването до там, консумативите и възстановяването. Мъжът е на 35 години, преаде Дарик.


В надпреварата, която се организира от Техническия университет, ССК Одесос и БАМФ, се включиха 12 отбора. Те дадоха входни такси, а други шест тима дариха суми без да участват. Със средства се включиха негови приятели, фирми, както и ФК Спартак (Вн). Шампион стана съставът на Zarafa Team.

В турнира, който се проведе на игрищата нта ТУ-Варна, дойдоха и футболисти на Спартак, които направиха демонстрация пред участниците и си направиха снимки за спомен със Стаската и други участници в надпреварата.

След операцията и възстановяването, Станислав Стоилов ще дари остатъка от сумата за някоя друга подобна кауза. От 94-та година фенът почти няма пропусната среща на футболния отбор на “соколите”. Както всеки запален фен на футбола така и той рита с приятели и участва в няколко турнира по минифутбол. Преди около 3 месеца се контузва по време на двубой и след преглед се установява че е скъсал кръстни връзки и менискус. От този ден нататък всеки ден му е кошмарен и непълноценен.

Коментари

Новини Варна