IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Новини Варна
17:00 | 10 март 2021
Обновен: 11:33 | 24 април 2024

Пипнаха 77-годишен чужденец в Равна гора. Интерпол го търси за полови престъпления

Откриха редица неправомерно присъедининили се към електропреносната мрежа край Аврен

По материала работи: Слав Велев
Пипнаха 77-годишен чужденец в Равна гора. Интерпол го търси за полови престъпления

При специализирана полицейска операция по противодействие на конвенционалната престъпност, която се проведе под наблюдението на прокуратурата днес в община Аврен, около 11:00 ч. в с. Равна гора е установен и задържан 77-годишен чужд гражданин, обявен за издирване от Интерпол с червен бюлетин, съобщават от ОД на МВР-Варна. Лицето е обявено за издирване в началото на март 2021 г. за извършени полови престъпления.

В специализираната операция днес участваха и контролни органи от Регионална дирекция по горите – Варна и ЕРП – Варна.

В четири къщи в с. Аврен е установено неправомерно присъединяване към електропреносната мрежа, с което е създадено условие за непълно отчитане на потребената ел.енергия. По случаите са образувани досъдебни производства.

Също в с. Синдел, съвместно със от служители на Регионална дирекция по горите, са проверени 3 обекта, при което са съставени са 6 бр. АУАН и 3 бр. констативни протоколи по Закона за горите.

При операцията служителите от ОД на МВР Варна провериха 225 лица и 165 МПС. Задържани и профилактирани са 6 лица с криминални прояви. Съставени са 9 фиша  и 3 АУАН по ЗДвП и 1 АУАН по Закона за българските лични документи.  

 

Коментари

Новини Варна