IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Новини Варна
12:20 | 19 март 2021
Обновен: 14:53 | 20 април 2024

Девойка открадна ел. триколка в Белослав, спипаха я

Хванаха крадец, шетал из Вълчи дол

По материала работи: Слав Велев
Девойка открадна ел. триколка в Белослав, спипаха я

След оперативно – издирвателни действия е установена и задържана 19-годишна девойка от гр. Белослав, която на 17.03.2021 г., за времето от 18:00 до 19:10 ч. е извършила кражба на акумулаторна триколка, на стойност по данни на тъжителя около 1000 лв., оставена пред гараж в гр. Белослав. След установяването на лицето, вещата, предмет на деянието е намерена и приложена към материалите по делото, по случая се води преписка.

След оперативноиздирвателни действия е установено, че 22-годишен мъж от гр. Вълчи дол, осъждан и известен на МВР, е извършител на кражба на множество вещи от къща във Вълчи дол, съобщиха от ОД на МВР във Варна. Предмет на деянието са 2 телевизора, микровълнова фурна, тонколона, прахосмукачка килим и пътеки.

При установяването на лицето вещите, предмет на деянието са намерени и приложени към материалите по досъдебното производство. Разследването по случая се води под надзора на прокурор при ТО Девня при ВРП, на лицето е наложена постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража.

Коментари

Новини Варна