IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Новини Варна
14:30 | 26 март 2021
Обновен: 20:05 | 18 април 2024

Затварят нови пътни отсечки за ремонт във Варна

Вижте кои ще бъдат проблемните участъци през почивните дни

По материала работи: Слав Велев
Затварят нови пътни отсечки за ремонт във Варна

Затварят нови пътни отсечки във Варна през уикенда, съобщават от община Варна. Улица „Д-р Анастасия Железкова“ ще бъде затворена за движение в събота от заради довършителните дейности по проекта за основен ремонт. В участъка от ул. „Мир“ до бул. „Осми Приморски полк“ няма да може да се минава от 9.00 до 18.00 часа. Това съобщават информират от дирекция „Инженерна инфраструктура и благоустрояване“ към Община Варна. 

В неделя, 28 март, от 9.00 до 19.00 ще бъде затворено за движение западното платно на бул. „Атанас Москов“, в участъка от бул. „Сливница“ до магистрала „Хемус“. В източното платно посоката на движение остава непроменена, като автомобилното движение от западното платно следва да се извършва по обходни маршрути. Причината е извършване на строително-ремонтни дейности на пътната автомобилна рампа на „Хемус” с качване от бул. „Атанас Москов”.

 

Коментари

Новини Варна