IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Новини Варна
12:15 | 30 март 2021
Обновен: 15:31 | 28 март 2024

Спипаха трима, пребили и ограбили двама мъже на ул. "Розоова долина" във Варна

Хванаха 18-годишен младеж, обрал апартамент на бул. „Сливница“

По материала работи: Слав Велев
Спипаха трима, пребили и ограбили двама мъже на ул. "Розоова долина" във Варна

След бързи оперативно – издирвателни действия са задържани трима мъже от Варна – 54-годишен, осъждан, 48-годишен и 46-годишен. Всичките били добри познайници на полицията, съобщават от ОД на МВР. Установено е, че на 29.03.2021 г., около 05:00 ч., на улица „Розова долина“ в кв. Аспарухово са нанесли побой и впоследствие са отнели мобилен телефон и 200 лв. от двама мъже, съответно на 42 и 46 години. Лицата са задържани за срок до 24 ч., материалите по случая са докладвани на прокурор при РП – Варна, при установяването им част от парите са намерени и приложени към материалите по делото.  

След оперативно – издирвателни действия е задържан 18-годишен младеж от Варна, известен на МВР. Установено е, че лицето е проникнало в апаратент на бул. „Сливница“ във Варна и е извършило кражба на телевизор, микровълнова печка и пералня. Лицето е задържано за срок до 24 ч., по случая се води досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор при РП – Варна. При установяването на лицето, вещите предмет на деянието са намерени и приложени към материалите по делото. 
 

Коментари

Новини Варна