IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Новини Варна
12:30 | 12 април 2021
Обновен: 10:04 | 25 април 2024

В Белослав: Дават до 3000 лева за по-красива градинка пред блока

Желаещите трябва да имат протокол от общо събрание на етажната собственост

По материала работи: Слав Велев
В Белослав: Дават до 3000 лева за по-красива градинка пред блока

Снимка: Община Белослав

Средства до 3000 лева отпсука община Белослав на етажни собствености за облагородяване на междублоковите пространства, съобщават пресслужбата на варненската община.

Програмата е насочена към обновяване на междублоковите пространства – общинска собственост, с активното участие на гражданите, което създава възможност за озеленяване и изграждане на прилежащите към блоковете зелени площи, подмяна или ремонт на елементите на парковото обзавеждане, създаване на зони за отдих.

Желаещите кандидати следва да проведат общо събрание на етажната собственост за вземане на решение за кандидатстване по „Проекти за озеленяване и благоустрояване на територията на община Белослав“, в присъствието на представител на Общинска администрация.

Максималната сума за финансиране на проект e до 3000 лв. с ДДС. Няма да се финансират проекти, разработени от етажни собствености, които са подпомагани за същия проект или не са изпълнили условията при предходно финансиране.

Коментари

Новини Варна