IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Новини Варна
16:40 | 27 април 2021
Обновен: 00:43 | 25 април 2024

Майка търси спешна помощ за 7-годишния си син

Необходими са й средства за вливане на стволови клетки в Украйна

По материала работи: Слав Велев
Майка търси спешна помощ за 7-годишния си син

Майката на 7-годишния Петър Върбанов от варненското село Долни чифлик, който е с аутизъм, се нуждае от спешна подкрепа, за да може да се пребори с диагнозата.

Молба за помощ към всички отправи неговата майка.

Ето каква пише тя:

Приятели, отново сме изправени пред това да отправяме ЗОВ ЗА ПОМОЩ за моя 7-годишен син, диагностициран с аутизъм.

Петьо е едно твърде любвеобилно дете, което не говори, не всичко разбира и му е трудно да се социализира. В годините сме търсили различни варианти /барокамера, електростимулации, работа с психолог/за подобряването на неговото състояние. През месец септември 2020 г., тръгвайки по стъпките на една майка, която е успяла да се пребори с тази диагноза за своето дете, започнахме терапии с вливане на стволови клетки в Киев, Украйна.

За жалост обаче това е една скъпоструваща процедура (10 000 евро ), като резултатът, който сме проследили и искаме да постигнем, е около 4 вливания (колкото повече - толкова по-голям резултат).

Първата крачка е вече направена, но се обръщам към Вас, скъпи благожелатели, да станете част от нашата кауза и да ни подкрепите финансово, за да извървим нашия труден път и да видим нашето дете изтръгнато от лапите на аутизма. Повече от всичко искаме той да ни се усмихва, да говори и да общува със своите връстници.

БЛАГОДАРЯ ВИ !

Дарителска сметка:

IBAN BG39FINV91501317395224

ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА

ПЕТЪР РАДОСЛАВОВ ВЪРБАНОВ

 

Коментари

Новини Варна