IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Новини Варна
16:10 | 10 май 2021
Обновен: 18:57 | 25 април 2024

Градска болница прекрати записванията за ваксинация и обяви "зелени коридори"

Използват се препаратите на Пфайзер, Модерна и Астра Зенека

По материала работи: Слав Велев
Градска болница прекрати записванията за ваксинация и обяви "зелени коридори"

ДКЦ 1 "Света Клементина - Варна" прекрати предварителните записвания за ваксинация от днес 10.05.2021 година, съобщиха от лечебното заведение. От 13.05.2021 г. болницата обявява "зелени коридори" за ваксинация с ваксините на Пфайзер, Модерна и Астра Зенека, без предварително записване.

Всички, които са подали своите заявки за часове до днес в 13.30 ч. ще получат обаждане от представител на Градска болница с инструкции за записване. Всички останали може да се ваксинират за първа и втора игла без записване на час във всеки работен ден от 09.30 до 13.00 часа.

Пациентите ще бъдат обслужени по ред на пристигане в лечебното заведение и до изчерпване на наличните ваксини за деня. Ваксинацият ще се извърши в к-т 101, малката сграда, зад основната. Моля, всички да запазят спокойствие и добро възпитание при изчакване за ваксинация, за което предварително ви благодарим, заявяват още от лечебното заведение.

Коментари

Новини Варна