IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Новини Варна
11:10 | 3 юни 2021
Обновен: 00:39 | 24 април 2024

Родители: Петокласник тормози съучениците си в "Кирил"

Последният случай е от преди дни дни. Тогава дете получило сериозна травма на главата

По материала работи: Слав Велев
Родители: Петокласник тормози съучениците си в "Кирил"

Кадър: Нова ТВ

Родители на дете от 5. клас във варненското училище „Св. Св. Кирил и Методий” се оплакаха, че синът им е системно тормозен от съученик. Последният случай е от преди дни дни. Тогава детето е получило сериозна травма на главата. Родителите дори са извадили медицинско свидетелство. По думите им въпросният петокласник е нападали други деца от класа, съобщава Нова ТВ.

„Нападението е станало по време на час по физическо. Преди две седмици същото дете е хвърлило бутилка по моето. Веднага е уведомена класната ръководителка и още на следващия ден е проведена среща с психолога на училището. Увериха ни, че повече няма да има повече такива случаи. Вече се страхувам за живота на сина ми”,разказа майката на пострадалия ученик Камелия Нарлева.

„Вследствие на действията на учителя са прекратени последващи проблеми между децата. Проведе се разговор със зам.-директора на училището”, каза Дарина Димитрова, директор на учебното заведение.

Повече вижте във ВИДЕОТО на Емил Дамянов

Коментари

Новини Варна