IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Новини Варна
11:30 | 6 юни 2021
Обновен: 18:22 | 25 април 2024

Искате роля във филм? Не пропускайте момента

Продължава кастингът за статисти и актьори във Варна

По материала работи: Слав Велев
Искате роля във филм? Не пропускайте момента

Ако винаги сте си мечтали за роля във филм, била и то епизодична - сега е моментът! Екипът на филмова продукция организира кастинг за професионални и непрофесионални актьори, както и за статисти във Варна.

Той започна вчера и ще продължи и днес - 6 юни.

"Ако сте на възраст от 18 до 45 години, притежавате актьорски талант или харизматична визия, фотогеничност или просто имате желание да се снимате в игрален филм, заповядайте в „Мунлайт” на варненския плаж от 10.00 до 19.00 часа", пишат организаторите.

Търсят се най-различни персонажи за филма, както и статисти. Снимките ще са изцяло във Варна и ще се проведат в периода от средата на юли до края на август.

Игралният филм ще бъде със съвременен и модерен сюжет . Лентата ще бъде екранизация по книгата на Цето Мит – „Финалният кастинг”.

Идеята на автора е да създаде поредица от филми – романи. Четейки книгата и след това гледайки филма възприятието на зрителя се засилва повече и в неговото въображение се запечатва индивидуална проекция на историята.

„Финалният кастинг” е романтична комедия за киното и останалият свят, в която студентът по право Боби разкрива строго пазени от него семейни тайни. Случайността го отвежда до снимачните площадки, където открива любовта и магнетизма на изкуството, които променят живота му. Но той иска повече. Поставен между двата свята, той търси начин да ги обедини.

В проекта са ангажирани едни от най-добрите професионалисти във Варна, сред които е операторът Данил Кираджиев с екипа на NTG Motion Pictures. Александър Николов от „Артин Вижън” е ангажиран за асистент режисьор. Композиторът и музикален продуцент Вихрен Урумов ще прави саунд дизайн и звука на терен на филма. Втори асистент режисьор е Христина Ралева –собственик на школа за вокално и актьорско майсторство „Студио 9”. Членовете на екипа са работили по редица филмови продукции, рекламни и музикални клипове.

Коментари

Новини Варна