IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Новини Варна
13:30 | 14 юни 2021
Обновен: 01:48 | 16 април 2024

Спипаха джигит на пътя във Варна, след сигнал на колега

Хванаха още двама да шофират с отнети книжки

По материала работи: Слав Велев
Спипаха джигит на пътя във Варна, след сигнал на колега

Сигнал за рисков шофьор на пътя е получен на 11 юни, около 21:40 часа в Трето РУ. Подалият сигнала варненец е споделил за безразсъдното поведение зад волана на друг водач, който след няколко часа, полицаите установили и задържали – 47-годишен варненец. При направената справка, полицаите установили, че въпросното МПС е с прекратена регистрация, съобщиха от ОД на МВР във Варна.

Рецидивист от Варна, на 44 години, е заловен и задържан за срок до 24 часа от служителите на Трето РУ. В петък, около обяд, той бил спрян за проверка докато шофирал в района на жк „Владислав Варненчик“. При извършената справка станало ясно, че мъжът шофирал автомобила без свидетелство за управление на МПС  - в срока на административно наказание за идентично деяние. Същия ден, и за подобно нарушение е задържан и 32-годишен мъж, засечен на територията на с.Старо Оряхово. По случаите са образувани бързи полицейски производства.

Коментари

Новини Варна