IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Новини Варна
14:45 | 14 юни 2021
Обновен: 17:16 | 23 април 2024

Хванаха тийнейджърка с амфети в района на Университетската болница във Варна

Млада дама плати с чужда карта на бензиностанцията, арестуваха я

По материала работи: Слав Велев
Хванаха тийнейджърка с амфети в района на Университетската болница във Варна

18-годишна жителка на Варна, известна на полицията, е задържана на 7 юни т.г. в района на Университетската болница. При извършената ѝ проверка от нея униформените иззели  полиетиленово пликче с амфетамин. Ден по-късно 24-годишен жител на с.Старо Оряхово бил задържан с амфетамин и марихуана, а 45 – годишен варнененец, известен на полицията – с марихуана. Те са задържани в ареста на Първо РУ, и по трите случая са  образувани досъдебни производства .

Само за няколко часа служители на Трето РУ установили и задържали варненка на 22 години. Според първоначалната информация тя е извършила няколко плащания в бензиностанция с чужда дебитна карта. Потърпевшият разбрал за неправомерното ползване на изгубената от него карта от съобщения, които получавал на мобилния си телефон, и веднага подал сигнал в полицията.  По случая е образувано досъдебно производство.

Коментари

Новини Варна