IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Новини Варна
12:00 | 26 юни 2021
Обновен: 16:20 | 29 април 2024

Варна с награда за цялостен принос от Националния алианс за социална отговорност

Д-р Милен Врабевски бе отличен със заванието "Посланик на партньорството и успеха"

По материала работи: Слав Велев
Варна с награда за цялостен принос от Националния алианс за социална отговорност

Д-р Милен Врабевски бе също отличен от Националния алианс за социална отговорност/Снимка: Фонадция "Българска памет"

Община Варна получи награда и плакет  за цялостен принос за развитието на националните партньорства, социалните политики и услуги в България. Отличието бе връчено от Георги Георгиев, председател на Националния алианс за социална отговорност на зам.-кмета Коста Базитов по време на националния форум „Социални услуги, социално предприемачество и заетост“, който се проведе в курорта Златни пясъци, край Варна. В рамките на форума се проведе  и национална среща тема  „Социалните услуги в условията на пандемия, нов закон и подзаконови нормативни документи“, организиран от Националния алианс за социална отговорност в партньорство с Министерството на труда и социалната политика, Европейската асоциация на доставчиците на услуги за хора с увреждания (EASPD), Националното сдружение на общините в Република България, Националната асоциация на социално отговорните работодатели и Община Варна.

Гости на събитието бяха зам.-министърът на труда и социалната политика Надя Клисурска, генералният секретар на EASPD Люк Зелдерло, изпълнителният директор на Агенцията за качество на социалните услуги Виктория Тахова, зам.-изпълнителният директор на Агенцията за социално подпомагане Светлана Ангелов. В събитията участваха представители на МТСП, Агенцията по заетостта, АСП, АКСУ, общини, доставчици на социални услуги, работодатели, неправителствени организации.

Председателят на фонадция "Българска памет" и изявен български филантроп д-р Милен Врабевски бе също отличен от Националния алианс за социална отговорност.  Той бе удостоен със заванието "Посланик на партньорството и успеха"

Коментари

Новини Варна