IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Новини Варна
08:00 | 16 юли 2021
Обновен: 15:35 | 23 април 2024

Президентът и премиерът пристигат във Варна

Радев ще гледа мюзикъла „Човекът от Ла Манча“ в Летния театър, Янев отива на уението "БРИЗ 2021"

По материала работи: Слав Велев
Президентът и премиерът пристигат във Варна

Президентът Румен Радев ще посети Варна в един и същ ден със служебния премиер. В петък вечер държавният глава ще наблюдава мюзикъла „Човекът от Ла Манча“ в Летния театър и ще отправи приветствие към участниците и гостите на спектакъла, както и към екипа на Драматичен театър „Стоян Бъчваров“ по случай 100-годишния му юбилей, съобщават от "Дондуков" 1.

В събота държавният глава ще проведе среща с интелектуалци, представители на изкуството, културата, науката и образованието в сградата на театъра.

Служебният премиер Стефан Янев ще присъства на военноморско учение „Бриз 2021“, в което участват над 2000 военнослужещи от 14 държави с 30 бойни и спомагателни кораби.

В 8.30 часа премиерът Янев ще приеме почетния караул на Морската гара в града, след което от борда на кораб „к-н Димитър Добрев“ ще наблюдава демонстрациите в рамките на учението.

По време на визитата си в Балчик в събота, 17 юли, премиерът Стефан Янев ще се срещне с кмета Николай Ангелов в сградата на общината в 10 часа. Министър-председателят ще посети също Историческия музей и Художествената галерия в града.

Коментари

Новини Варна