IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Новини Варна
17:00 | 28 юли 2021
Обновен: 15:22 | 21 април 2024

Събират предложения за младежки инициативи през 2022 г. във Варна

Предложените дейности трябва да ангажират младежи от 15 до 29 години

По материала работи: Слав Велев
Събират предложения за младежки инициативи през 2022 г. във Варна

Започна събирането на предложения за младежки инициативи на неправителствени организации във връзка с подготовка на проектопрограмата „Младежки дейности 2022”, съобщават от дирекция „Образование и младежки дейности“ към Община Варна. Предложенията трябва да бъдат свързани с едно или повече от следните направления: младежко предприемачество; младежки пространства, дейности на открито; опазване на околната среда.

Неправителствените организации, подаващи предложения, трябва да са регистрирани по Закона за юридическите лица с нестопанска цел в обществена полза или национално представени младежки организации; Предложените дейности да се осъществяват на територията на община Варна и пряко да ангажират младежи от 15 до 29 години в процеса на планирането, реализирането и отчитането на събитията. Младежките инициативи трябва да се отличават с креативност и да имат устойчиви във времето резултати.

Дейностите, залегнали в предложенията, трябва да да се реализират в периода април - октомври 2022 г., като при пандемични или епидемични обстоятелства, трябва да могат да се реализират онлайн. Постъпилите предложения ще бъдат оценявани от комисия в състав от трима експерти от дирекция „Образование и младежки дейности“.

Формулярът за кандидатствате се изготвя по образец и се подава в деловодството на Община Варна до 23.08.2021 г. до директора на дирекция „Образование и младежки дейности“. Той може да бъде изтеглен от ТУК

Коментари

Новини Варна