IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Новини Варна
11:00 | 9 август 2021
Обновен: 18:09 | 27 март 2024

На КПП-та на "Златните": Арестуваха двама пияни и един дрогиран

Претърсили и 24-годишен пътник, зареден с марихуана

По материала работи: Слав Велев
На КПП-та на "Златните": Арестуваха двама пияни и един дрогиран

Снимка: toprentacar.bg

Няколко водачи и един пътник "игоряха" при проверки на КПП-та на курорта "Златни пясъци". С високо съдържание на алкохол в издишания въздух са задържани двама 51-годишни мъже, единият -известен на полицията, от Пловдив, а другият – жител на Девня. Те били спрени за проверка в два последователни дни, в района на кк „Златни пясъци“ от служители на Пето РУ. След установеното с дрегер нарушение, мъжете са задържан в ареста до 24 часа и срещу тях са образувани бързи производства. 

На следващия ден в ареста се озовал и 36-годишен добричлия, който на КПП „Република“ в същия комплекс, дал положителна проба за амфетамин и метамфетамин, след направена проверка с наркотест. По случая е образувано досъдебно производство.

Няколко дни по-рано, служители на същото Районно управление извършили проверка на л.а. „Фолксваген“ и в 24-годишния пътник от областния град, намерили марихуана – видно от експертната справка. Мъжът е задържан за срок до 24 часа, а по случая е образувано досъдебно производство.

Коментари

Новини Варна