IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Новини Варна
11:40 | 18 август 2021
Обновен: 05:39 | 25 април 2024

Шофьорът зарязал AMG-то и избягал от инцидента в "Аспарухово"

Няма данни за пострадали хора

По материала работи: Слав Велев
Шофьорът зарязал AMG-то и избягал от инцидента в "Аспарухово"

Снимки: Фейсбук/Божедар Йованов

Час след полунощ днес в дежурната част на Четвърто РУ-Варна е постъпил сигнал за самокатастрофирал автомобил в района на кръговото кръстовище на кв.“Аспарухово“, съобщават от ОД на МВР във Варна.

Както ИА "Черно море" вече съобщи тежък инцидент с "Мерцедес AMG GT 63" е станал през изминалата нощ до кметството във варненския квартал "Аспарухово".  

При пристигането на екип на Четвърто РУ на място е установена изоставената ударена в съоръжение на помпена станция на ВиК кола. Извършен е оглед, при който са установени  материални щети по покрива и оградата на съоръжението. Няма данни за пострадали хора. Уведомена е Районна прокуратура-Варна, под наблюдението й са започнали действия по установяването на водача, както и по изясняването на всички причини, довели до инцидента.

Коментари

анонимен ( преди 2 години )
Къв идйот трябва да си,че да я качиш тази кола на челна стойка богати келешчете.Трябва да измислят закон за кола над 200к.с да има специално обучение и за психо и наркотест
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 3
анонимен ( преди 2 години )
rate down comment 0 rate up comment 0
Бдителния ( преди 2 години )
Някоя баба сигорно е карала.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 1 rate up comment 3
Новини Варна