IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Новини Варна
12:30 | 23 септември 2021
Обновен: 21:11 | 15 март 2024

Познавате ли Ани? Как възпитаничката на ИУ се озова по улиците на Брюксел

Майката на младата жена пътува към Белгия, за да си я прибере във Варна

По материала работи: Слав Велев
Познавате ли Ани? Как възпитаничката на ИУ се озова по улиците на Брюксел

Снимка: Фейсбук

Млада жена от Варна бедства в Брюксел, съобщи Varna24.bg от публикация на Габриела Накова в групата "Българи в Белгия", споделена и в групата "Виждам те КАТ-ВАРНА".

"Здравейте, издирват се близки и познати на тази жена. Казва, че името и е Ани и е от Варна. На 30-36 години е. Жената живее в Брюксел на улицата и има психологически проблем, може би след преживяна психологическа травма. Не е агресивна, а напротив, доста културна и интелигентна. Ако някой има някаква информация за нея, нека се свърже с мен. Нека помогнем на тази женица , определено има нужда от помощ", гласи коментарът на Габриела Накова.

След разпространената информация майката на момичето се е свързала с нея и пътува към Брюксел, за да прибере дъщеря си, която от три години живее на улицата. Близки на Ани коментират, че последно са имали връзка с нея преди около година и от тогава следите й се губят. 

Разпространената информация предизвика вълна от коментари на варненци, които познават Ани и недоумяват как бившата студентка в ИУ-Варна е попаднала в белгийската столица и как се е стигнало до това да мизерства на улицата и се скита изплашена.

Коментари

Новини Варна