IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Новини Варна
09:00 | 5 октомври 2021
Обновен: 17:52 | 15 май 2024

Виждали сте Ваня из Варна. Усмихната, продава гривнички. Съдбата й е...

Въпреки тежкото си заболяване, тя е винаги приветлива

По материала работи: Слав Велев
Виждали сте Ваня из Варна. Усмихната, продава гривнички. Съдбата й е...

Това е Ваня. Ваня е едно прекрасно момиче с обаче нелека съдба. Въпреки заболяването си, тя винаги е усмихната и приветлива.

За да помага на семейството си, тя изработва гривнички, колиета и късметчета (както ги нарича тя). Нещата, които прави, продава за стотинки, а към тях ПОДАРЯВА и огромна усмивка.

Така започва разказът на Зорница Емилова от Варна. Не е трудно човек да забележи усмивката на момичето, което въпреки ударите на живота се опитва да се справи достойно, изработвайки с ръцете си дребни нещица. Такива, от които обикновено нямаме нужда и дори не забелязваме. Сега обаче ни се иска да кажем на всички варненци - забавете ход, забележете Ваня и нейната усмивка! Усмихнете се и вие, пък може и да си купите гривничка или късметче. Заради Ваня и нейната усмивка...

Жената, пуснала поста в социалните мрежи, ни упътва: "Та ако минавате около ЦБА Базар Левски и имате няколко стотинки в джоба си, може да ги размените с Ваня за някоя гривна или късметче + една усмивка от сърце".

Коментари

Новини Варна