IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Новини Варна
11:15 | 20 октомври 2021
Обновен: 23:26 | 20 април 2024

Подробности за екшъна в Калиманци: Жената се познавала с грабителите

Двамата мъже отмъкнали дамската й чанта

По материала работи: Слав Велев
Подробности за екшъна в Калиманци: Жената се познавала с грабителите

Районна прокуратура - Варна ръководи досъдебно производство за грабеж, придружен с употреба на сила и заплахи – престъпление по член 198, ал.1 във връзка с чл. 20 от НК. Към наказателна отговорност са привлечени двама мъже – на 27 г. и на 32 г.

В малките часове на 19 октомври 2021 година, мъж и жена пътували в таксиметров автомобил. В село Калиманци жената се срещнала с двама непознати мъже, малко след това отново се качила в таксито и потеглили. Двамата непознати ги последвали и препречили пътя им. Единият от тях държал в ръцете си пневматичен пистолет, като с него отправял заплахи към пътниците в таксиметровия автомобил. Произвел и няколко изстрела със сачми.

След като използвали сила и заплахи, извършителите успели да вземат дамската чанта на жената и напуснали местопрестъплението. Малко по-късно били установени и задържани. По-младият от двамата е известен на органите на реда, но не и с подобни деяния.

С постановление на прокурор от Районна прокуратура – Варна Г.Н. (27 г.) и К.К. (32 г.) са задържани за срок до 72 часа. Предстои внасяне в съда на искане за налагане на най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо тях.

Коментари

Иван ( преди 2 години )
Случаят изобщо не е това за което го представят.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
опетков ( преди 2 години )
Написаното много прилича на едновремешните упражнения по български "Съчинение по картинка" и езикът е като на второкласник. Е, как са били "непознати", след като жената се е срещнала с тях? Предлагам варианти: 1. Дилърка на дрога продава малко стока на клиенти. Те установяват, че стоката е менте и си вземат парите обратно. 2. Продавачка на секс услуги ... Попълнете празните места.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 2
Новини Варна