IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Новини Варна
10:15 | 25 октомври 2021
Обновен: 09:33 | 22 април 2024

Почерпен младеж зад волана пробва да подкупи полицай в Провадия

Спипаха поредните пияни и дрогирани шофьори във Варна

По материала работи: Слав Велев
Почерпен младеж зад волана пробва да подкупи полицай в Провадия

Опит за подкуп е отвел в ареста за срок до денонощие 22-годишен жител на провадийско село. В петък, три часа след полунощ, мъжът бил спрян в Провадия за проверка от служителите на тамошното РУ. Младежът шофирал лек автомобил и за да избегне проверката за алкохол, сложил една банкнота в джоба на един от униформените. По случая е започнато досъдебно производство и е уведомена прокуратурата.

В събота, около 10 часа, в района на Дървения мост, служители на Пето РУ задържали 23-годишен местен жител, който се е качил зад волана на управлявания  от него лек автомобил, след употреба на алкохол. По случая е образувано бързо производство. Предишният ден младеж на 19 години пък, се оказал с наркотични вещества в кръвта, след направената проба с наркотест. Полицаите от РУ Аксаково са го спрели в Долни чифлик час преди полунощ. Водачът от с.Гроздьово е дал кръвна проба в лаборатория и по случая е образувано досъдебно производство.

Коментари

Новини Варна