IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Новини Варна
20:35 | 7 май 2015
Обновен: 17:39 | 14 април 2024

Времето на 8 май: Облачно, със слаби превалявания

По Черноморието в сутрешните часове дъждовете ще спрат

По материала работи: Борис Проданов
Времето на 8 май: Облачно, със слаби превалявания

През нощта в северозападната част от страната облачността ще намалее, но до сутринта все още в отделни райони на Източна България и в планините ще превалява, съобщават от НИМХ-БАН. Минималните температури ще са между 10 и 15 градуса. През деня ще е с променлива облачност, над планините след обяд ще се развие купесто-дъждовна, като на места краткотрайно ще превали и прегърми. Вятърът ще е слаб.


Максималните температури ще са между 22 и 27 градуса, по Черноморието - около 20-22 градуса.


По Черноморието (вкл. и Варна) в сутрешните часове преваляванията ще спрат. През деня ще е с променлива облачност, без валеж. Вятърът ще е слаб до умерен от североизток. Максималните температури ще са около 20 градуса, а температурата на морската вода ще е между 14 и 17 градуса. Вълнението на морето ще е около два бала.


Над планините ще е с променлива облачност. След обяд ще има и развитие на купесто-дъждовна, като на места краткотрайно ще превали и прегърми. Вятърът по билата ще е умерен от североизток. Дневната температура на 1200 метра надморска височина ще е около 15 градуса, а на 2000 метра - около 9 градуса.

Коментари

Новини Варна