IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Новини Варна
10:15 | 22 ноември 2021
Обновен: 04:45 | 26 април 2024

Наглост! Крадци разколачиха кола под носа на следователите във Варна

Автомобилът е собственост на наскоро починал мъж

По материала работи: Слав Велев
Наглост! Крадци разколачиха кола под носа на следователите във Варна

Снимка: Фейсбук/Екатерина Василева

Нагла кражба е извършена през уикенда под носа на полицията във Варна. Крадци "обезкостиха" автомобил на мъж, който наскоро се е починал. Обирът е извършен в събота вечерта, на метри от следствената служба и пожарната, но никой не е разбрал нищо.

За кражбата алармира Екатерина Василева в социалните мрежи. Тя апелира всеки, който има някаква информация за наглата кражба да се свърже с нея.

"Снощи 20.11 след 21 часа е ограбена колата. Взели са акумулатор, четири гуми с джанти 17' и е разбита. Никой от къщите "не е чул" и направил нищо. Много моля за съдействие! Колата е на свекър ми, който скоро почина! Всяка информация е важна", пише Василева. Автомобилът е паркиран в близост до следствения арест във Варна, до новия бул. "Левски".

По думите й жалба в полицията вече е внесена. Потребители съветват дамата да провери заложните къщи около "Колхозния", а други да разчита на органите на реда, които трябва да познават контингента в района.

Коментари

редактор ( преди 2 години )
Само за сведение на редакторите ви - не е разкОлачиха, а разкУлачиха. https://rechnik.chitanka.info/w/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BA%D1%83%D0%BB%D0%B0%D1%87%D0%B0
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна