IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Новини Варна
08:50 | 7 декември 2021
Обновен: 22:59 | 27 март 2024

Екшън във Варна! Двама преследват с колите си мъж, настигат – бият и грабят

Екшънът се е разиграл на пътя "Виница" - "Златни пясъци"

По материала работи: Слав Велев
Екшън във Варна! Двама преследват с колите си мъж, настигат – бият и грабят

Варненка разказа в социалните мрежи покъртителна история, случила се с нейния съпруг. Нищо неподозиращият мъж се е прибирал от работа с колата си, когато два автомобила започват да го преследват, притискат по всевъзможни начини, накрая двамата му водачи го обират и бият. Силно се надяваме семейството вече да са подали сигнал до полицията, но опит знаем, че в такива случаи случайни свидетели могат да се окажат от сериозна помощ. 

Ето целия разказ на жената, който наподобява екшън с елементи на ужас:

"Снощи вечерта към 3 часа мъжът ми се е прибирал от работа, като е минал през Аладжа, защото живеем във Виница. По негови думи докато е карал, след него от един от завоите са тръгнали да го гонят две коли - черно ауди и черен фолсваген. Не знае номерата, защото са били покрити с нещо като черна хартия, моделите каза, че са може би голф 5 или 6 и ауди 6.

Аудито го е изпреварило и е започнало да бие спирачки и да му дава десен мигач, а пък голфа му е светил с фарове. Мъжът ми се е опитал да избяга, но безуспешно, защото са го настигнали. Накрая е отбил, защото не е имал друг избор.

От автомобилите са слезли двама мъже, като са започнали да блъскат по вратата. Взели са му парите, както и са му нанесли няколко удара. Моля, ако някой е чул или видял нещо снощи, да пише."

Коментари

Новини Варна