IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Новини Варна
11:30 | 31 декември 2021
Обновен: 01:51 | 29 март 2024

Екшън във Варна: Мъж сви "Шкода" от пристанището, разби бариерата и... катастрофира на бул. "Левски"

32-годишният извършител е открит и арестуван вчера в Девня

По материала работи: Слав Велев
Екшън във Варна: Мъж сви "Шкода" от пристанището, разби бариерата и... катастрофира на бул. "Левски"

Екшън, като по филмов сценарии, се разиграл преди Коледа във Варна. Криминалисти на ОД на МВР задържаха мъж, откраднал лек автомобил и катастрофирал в морската столица, съобщават от вътрешното ведомство.

Сигнал за противозаконно отнет лек автомобил „Шкода Рапид“ от територията на пристанище „Варна Запад“ е подаден на 22 декември сутринта. Образувано е досъдебно производство и в хода на разследването било установено, че колата преминала през КПП-то на учреждението, като взломила бариерата за контрол на достъп и се оттеглила в неизвестна посока. По – късно около 10 часа автомобилът катастрофирал в района на бул. “Левски“, а извършителят се укрил.

В хода на проведените оперативно – издирвателни действия станало ясно, че при движението на автомобила на територията на Варна са създадени предпоставки за тежки пътно- транспортни произшествия.

Вчера, в хода на полицейски действия от криминалисти на ОДМВР – Варна и колегите им от РУ-Девня, бил установен водачът. 32 – годишният мъж с криминалистически регистрации в полицията и осъждан. Задържан е за срок до 72 часа с прокурорско постановление.

Коментари

анонимен ( преди 2 години )
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна