IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Новини Варна
11:51 | 17 януари 2022
Обновен: 03:13 | 18 април 2024

Във Варненско: Спипаха поредна порция дрогирани и пияни зад волана

Акцията е проведена през почивните дни

По материала работи: Слав Велев
Във Варненско: Спипаха поредна порция дрогирани и пияни зад волана

Снимката е илюстративна/МВР/Архив

Спипаха поредна порция дрогирани и пияни зад волана през изминалите почивни дни във Варна и областта, съобщават от ОД на МВР. Трима мъже са задържани в полицейския арест за шофиране след употреба на алкохол. Те били засечени през почивните дни от полицейски екипи на РУ – Аксаково, РУ – Провадия и Трето РУ.

Първият – 62-годишен жител на Аксаково бил спрян за проверка на 14 януари и при тест с алкодрегер станало ясно, че се е качил зад волана след употреба на алкохол.

В събота униформените извършили инспекция и на друг водач на МПС - 32-годишен мъж, жител на с. Партизани. Проверката показала, че той също е управлявал лекия си автомобил след употреба на алкохол.

Вчера в жк „ Вл. Варненчик“ униформени на Трето РУ спрели за проверка л.а. „Форд“, чиито водач -  40-годишен варненец, известен на полицията, също бил добре почерпен още в 20 часа. Мъжът е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа.

Няколко часа по-рано, в района на Аксаково служителите на реда задържали и 24-годишен жител на с. Любен Каравелово. Той е шофирал колата си след употреба на опиати, като тестът показал положителна проба за амфетамин и метамфетамин. Срещу четиримата са образувани бързи производства.

Коментари

Новини Варна