IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Новини Варна
18:58 | 12 май 2015
Обновен: 03:34 | 7 април 2024

Осъдиха 20-годишна наркоманка за кражба на козметика

Младата варненка натъпкала откраднатото в гащите си

По материала работи: Слав Велев
Снимката е илюстративна

20-годишна наркотично-зависима варненка бе осъдена за кражба от магазин, съобщиха от Районният съд в града. В бързо производство, след споразумение, 20-годишната С. Иванова призна вината си в това, че около обяд на 25 март т.г. отнела декоративна козметика от магазин на популярна търговска верига. Подсъдимата била забелязана от охранител, че поставя под колана на дрехите си дребни козметични продукти, а впоследствие преминава през касовата зона без да ги заплати. 20-год. жена била поканена за проверка и така се установила кражбата на две спирали за очи от различни марки и гланц за устни, на обща стойност около 40 лева.

 

Деянието е извършено в условията на повторност. 20-год. Иванова има предходна съдимост за посегателства срещу собствеността, като последните й осъждания са през месеците януари и февруари т.год. също за кражби на стоки от различни търговски обекти на територията на Варна. Тя бе осъдена на 2 години пробация при двете задължителни мерки, като освен това трябва да положи и 200 часа безвъзмезден труд в полза на обществото. Споразумението е окончателно и влиза в сила веднага.

Коментари

Новини Варна