IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Новини Варна
11:45 | 1 март 2022
Обновен: 07:04 | 26 април 2024

Закопчаха трима крадци за ден във Варненско

Единият ограбил жена, другият апартамент, а третият опитал да свие моторен трион

По материала работи: Слав Велев
Закопчаха трима крадци за ден във Варненско

Снимката е илюстративна

рима заподозрени в кражби мъже са арестувани за ден от служителите на ОД на МВР във Варна. На територията на морската столица са задържани рецидивист - на 37 години и 20-годишен младеж, известен на полицията. Те са установени като извършители на взломна кражба и грабеж в резултат на предприети бързи действия на полицаите от Първо и Трето РУ. 

Преди няколко дни в районните били подадени два сигнала: за грабеж - на дамска чанта с намиращите се в нея лични документи, известна сума пари и мобилен телефон, и на кражба на таблет от жилище в окръжния град. Вещите са намерени и приложени към образуваните досъдебни производства.

Опит за кражба на моторен трион са осуетили полицаите от РУ Провадия през вчерашния ден. В ареста попаднал мъж на 53 години, известен на МВР и вече осъждан, от с. Снежина. При подадения сигнал от пострадалия за извършената кражба, служителите на реда са реагирали мигновено и бързо установили и задържали извършителя. Инкриминираната вещ е намерена и върната на собственика си. По случая е образуван заявителски материал.

Коментари

Новини Варна