IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Новини Варна
16:20 | 15 май 2015
Обновен: 20:44 | 27 април 2024

“Движение “Нашият град” се включва в кампанията за местния вот

Партията увеличава членската си маса с млади експерти

По материала работи: manager
Председателят на “Движение “Нашият град” Андрей Василев (вдясно) представи част от новите членове на партията и кандидатурата на Неделчо Михайлов за кмет на район “Владислав Варненчик”

Снимка ПЛАМЕН ГУТИНОВ

 

“Движение “Нашият град” се включва в кампанията за местния вот тази есен. Това е решил на последното си заседание от 12 май Политическият съвет на партията, съобщи председателят на Движението Андрей Василев. “Нашият град” ще участва в предизборната надпревара на всички нива, като вече има и своя кандидатура за кмет на един от петте варненски района. Това е досегашният кмет на “Владислав Варненчик” Неделчо Михайлов. “Амбицията ни е да повторим резултата от 2007 г., когато имахме в местния парламент 6 общински съветника. Освен във “Владислав Варненчик” смятаме да излезем с кандидатури и за останалите варненски райони. Обсъждаме различни номинации, но ще издигнем някоя от тях, само ако сме сигурни, че този човек е способен да се справи с проблемите на конкретния район”, уточни Василев.

 

Самият Неделчо Михайлов коментира, че предстоящият вот на неговите съграждани ще даде най-реална оценка за работата му начело на районната администрация в квартал “Владислав Варненчик”. “Най-важното е че успяхме да променим отношението на голяма община към самия район. Вече на него не се гледа, като на втора ръка”, заяви Михайлов в отговор на въпрос, какво е успял да постигне за повереното му кметство през изтичащия вече мандат. Той обърна внимание на реконструкцията на основните пътни артерии, възраждането на кварталния парк и строителството на обекти за масов спорт. “Владислав Варненчик” ще стане района с най-добрата инфраструктура в града. Всичко най-хубаво за района предстои”, заключи настоящият кмет и бъдещ кандидат за поста.  

 

Междувременно стана ясно, че “Движение “Нашият град” увеличава членската си маса. “Въпреки че сме млада партия, ние продължаваме да подмладяваме екипа си, разчитайки на нова експертна мощ в нашите редици”, отбеляза председателят на Движението Андрей Василев, като представи и някой от тях - юриста Калин Желев и дългогодишния експерт от районната администрация в Аксаково Силвия Иванова. 

 

Черно море

 

Коментари

Новини Варна