IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Новини Варна
09:45 | 30 март 2022
Обновен: 16:44 | 29 април 2024

Разчленен розов Пинко връз кола във Варна. Какво ли е посланието?

Бих искала да попитам извършителя какво би трябвало да означава това и трябва ли да се плаша, пише потърпевшата

По материала работи: Слав Велев
Разчленен розов Пинко връз кола във Варна. Какво ли е посланието?

Поредно безумие в морската ни столица. Любимец на поколения е грозно разкъсан върху паркирана кола. Да, става дума за Пинко Розовата пантера.

Собственичката на автомобила открива играчката разчленена по цялото возило. Тя е изумена от посланието и се чуди дали трябва да се плаши и как точно трябва да разбира посланието. Случката се разиграва до голяма верига за хранителни стоки.

Според коментиращи публикацията в социалната мрежа, това вероятно са деца, които просто са си играели. Други смятат, че проблемът се корени във вечната сага „спрял си ми на мястото.“ Повечето, разбира се, го обърнаха на шега.

В крайна сметка за никого няма да е приятно да открие колата си по този начин. Във времето сме ставали свидетели на какви ли не набези и отмъщения по разнообразни причини. От забити кирки в предния капак, спукани гуми, счупени стъкла до предупредителни бележки.

„Бих искала да попитам извършителя какво би трябвало да означава това и трябва ли да се плаша?,“ написа потърпевшата.

Коментари

Новини Варна