IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Новини Варна
16:00 | 7 април 2022
Обновен: 10:40 | 13 май 2024

Професионалният път на над 48 000 души е започнал от дните на кариерата във Варна

Тези срещи преминават при огромен интерес в морската столица

По материала работи: Слав Велев
Професионалният път на над 48 000 души е започнал от дните на кариерата във Варна

Кметът Иван Портних посети форума, като се запозна на място с възможностите за професионална реализация/Снимка: Община Варна

От първото издание на „Национални дни на кариерата“ е започнал професионалния път на над 48 000 души, помогнали сме за развитието на десетки професионалисти. Варна е градът, в който тези срещи преминават при огромен интерес, което много ни радва, коментираха организаторите на откриването на форума в морската столица.

Десетки компании представят днес различни възможности за работа и стаж по време на  форума " Национални дни на кариерата 2022“.

През целия ден студенти и млади специалисти имаха възможност да се срещнат на живо с представителите на водещи работодатели от Варна и страната и да разберат повече за техните свободни работни и стажантски позиции, да се информират за пазара на труда и да натрупат опит с интервюта.

Кметът Иван Портних посети форума, като се запозна на място с възможностите за професионална реализация, които предлагат различни регионални, национални и международни компании.

Коментари

Новини Варна