IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Новини Варна
08:50 | 19 април 2022
Обновен: 02:28 | 26 април 2024

Колата на общински съветник от Варна осъмна със забита кирка

Николай Костадинов е председател на групата на "Възраждане" в местния парламент

По материала работи: Слав Велев
Колата на общински съветник от Варна осъмна със забита кирка

Снимка: Фейсбук/Възраждане - Варна

Колата на общински съветник от Варна осъмна със забита в нея кирка. Автомобилът е на Николай Костадинов, председател на групата на "Възраждане" в местния парламент. "Очевидно промяната продължава с пълна сила - преди ни арестуваха, биеха и обгазяваха, докато сега само забиват кирки в колите", коментират от местната структура на партията на Костадин Костадинов.

Николай Костадинов бе втори в листата на Възраждане за 3 МИР – Варненски. Роден е във Варна, на 37 години,  баща на едно дете. Завършил е Професионална гимназия по икономика „Д-р Иван Богоров”, бакалавър в Икономически университет Варна, специалност „Икономика на търговията”, магистър към ИУ - Варна по „Публичен мениджмънт и административна власт”. Николай Костадинов е предприемач, който развива собствен бизнес в сферата на търговията. Той е общински съветник първи мандат от групата на Възраждане в Общински съвет Варна.

Коментари

Лешо ( преди 2 години )
Няма собствен бизнес а е човека на копейката в магазини 300
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 3
kiko ( преди 2 години )
Възраждане са продажници и ***.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 1 rate up comment 5
Новини Варна