IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Новини Варна
16:30 | 27 април 2022
Обновен: 20:38 | 22 април 2024

Глобиха 32-годишна жрица на любовта във Варна 

Предлагала сексуални услуги на различни места в района на стария път Варна - Бургас

По материала работи: Слав Велев
Глобиха 32-годишна жрица на любовта във Варна 

Снимката е илюстративна

Административно наказание  „глоба“ за 32-годишна жена, набавяла си нетрудови доходи чрез проституция. Деянието, наказуемо по чл. 329, ал. 1 от Наказателния кодекс, е осъществявано през периода от 25 март до 7 декември миналата година. През това време нееднократно подсъдимата е хващана да предлага сексуални услуги на клиенти на различни места в района на стария път Варна - Бургас. От справки по делото се установява, че през този период подсъдимата не е била регистрирана като безработна, не е имала трудови договори и не е внасяла самоосигурителни или здравни осигуровки. Тя не се е занимавала с общественополезен труд, като чрез проституция си набавяла нетрудови доходи по неморален начин. През посочения период органите на полицията неведнъж са връчвали на подсъдимата предупредителни протоколи да не извършва подобна дейност. При последния случай от м. декември миналата година, подсъдимата била хваната да предлага сексуална услуга на клиент в спрян автомобил край отбивка в местност „Крушките“.

32-годишната жена е неосъждана. По внесено от прокуратурата постановление с предложение за освобождаване от наказателна отговорност, съдът й наложи административно наказание – глоба, в размер на 1000 лева. Решението на Районен съд – Варна подлежи на обжалване в 15-дневен срок.

Коментари

Веска ( преди 1 година )
Сега ще я "принудят" пак да работи, за да изплати глобата.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 3
Новини Варна