IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 21°
Новини Варна
15:45 | 5 май 2022
Обновен: 10:22 | 28 април 2024

Обсъждат заекването на онлайн семинари

Уебинарът е организиран от Логопедичен център - Варна

По материала работи: Слав Велев
Обсъждат заекването на онлайн семинари

Логопедичният център във Варна стартира поредица от безплатни онлайн семинари, които имат за цел повишаване на информираността на родители, специалисти, педагози и студенти за проблемите и развитието на детската реч, съобщават от дирекция „Образование и младежки дейности“ към Община Варна.  

На 14-ти май от 10,30 ч. е планиран уебинар на тема „Заекването“ с лектор Лиляна Лазарова-Янева, а през месец септември ще се проведе онлайн семинар на тема „Нарушения в писмената реч“. Досега са проведени лекции на тема „Овладяване на звуковете в българската фонетична система - норма и патология“ и „Късното проговаряне и общо недоразвитие на речта“ с логопедите Тинка Вълчева и Светлана Илич. Записи от тях са качени на официалния сайт на Логопедичния център www.logoped-varna.com и на фейсбук страницата на институцията. Онлайн семинарите са част от изпълнение на стратегията за развитие на центъра в периода 2021-2024 г.

Коментари

Новини Варна