IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Новини Варна
10:45 | 4 юни 2022
Обновен: 11:24 | 16 април 2024

Пореден удар по наркопазара във Варненско нанесе МВР (СНИМКИ)

Сектор „Наркотици“ атакува три адреса в Долни чифлик и лек автомобил

По материала работи: Слав Велев
Пореден удар по наркопазара във Варненско нанесе МВР (СНИМКИ)

Снимки: ОД на МВР-Варна

Специализирана операция по противодействие на притежание и разпространението на наркотични вещества бе проведена вчера на територията на Четвърто РУ.

В хода на акцията криминалисти от ОД на МВР – Варна са извършили проверка на три адреса в Долни чифлик и лек автомобил. Жилищата са обитавани от криминално проявен мъж на 38 години. На място полицейските служители са намерили и иззели жълтеникаво прахообртазно вещество. При направения полеви тест то е реагирало на амфетаминопроизводни, с тегло 80,78 грама.

Иззети са и пари в различна валута.

Мъжът е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа. Работата по случая продължава. Образувано е досъдебно производство.

Припомняме, че преди по-малко от година, в същия район, бяха претърсени  няколко адреса и задържани 10 човека занимаващи се с наркотични вещества, като четирима от тях бяха привлечени в качеството им на обвиняеми  по чл.354а от НК, а в четвъртък /02.06.2022г./ беше арестуван 51-годишен варненски наркоразпространител.

Коментари

Новини Варна