IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Новини Варна
15:13 | 20 май 2015
Обновен: 23:55 | 21 март 2024

Студенти си направиха Ден на усмивката

Кампанията е замислена, за да се разведри обстановката преди предстоящата тежка сесия

По материала работи: Златина Добрева
Студенти си направиха Ден на усмивката

Студенти от Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“ се забавляваха, като проведоха Ден на усмивката. Той се случи в двора на висшето учебно заведение.

Кампанията е замислена, за да се разведри обстановката в учебното заведение преди предстоящата тежка сесия, която студентите очакват. Целта е да се сплоти студентската общност на университета. Инициатор е Мартин Лазаров.

Загледах се в хората и осъзнах, че всички са прекалено напрегнати и бързат, всекидневието е сиво, тичаме, изпити, ангажименти, често забравяме да се усмихваме. Това нещо ми направи силно впечатление. Понякога хората просто имат нужда да бъдат побутнати, за да осъзнаят, че животът е хубав, не е толкова лош, не е толкова напрегнат, каза Мартин пред екип на Медийна група „Черно море“.

В инициативата на Студентския съвет се включиха над стотина младежи, както и част от академичното ръководство. В програмата за Деня на усмивката беше предвидена и играта дърпане на въже.
Александър Йорданов

Коментари

Новини Варна