IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Новини Варна
14:45 | 16 юни 2022
Обновен: 12:07 | 28 март 2024

Община Варна получи награда за активни социални политики

Призът е на Националния алианс за социална отговорност

По материала работи: Слав Велев
Община Варна получи награда за активни социални политики

Коста Базитов, зам.-кмет на Община Варна с председателя на организацията Георги Георгиев/Снимка: Община Варна

Община Варна бе отличена с юбилейна награда за активни социални политики за развитие. Призът бе връчен от Георги Георгиев, председател на Национален алианс за социална отговорност (НАСО) на Коста Базитов, зам.-кмет на Община Варна, по време на национален форум с международно участие „25 г. визия за по-добър живот“. В знак на уважение за доброто сътрудничество с НАСО от името на кмета на Варна Иван Портних бе връчен поздравителен адрес и плакет на председателя на организацията Георги Георгиев.

За поредна година Националният алианс за социална отговорност, съвместно с Община Варна, Министерство на труда и социалната политика, Европейската асоциация на доставчиците на услуги за хора с увреждания, Национална асоциация на социално отговорните работодатели и Национално сдружение на Общините в Република България организират националния форум. На събитието присъстват представители на МТСП, неправителствени организации, работодатели. Разискват се актуални въпроси, свързани с провеждането на социални политики за равен шанс на хората в неравностойно положение.

Коментари

Новини Варна