IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Новини Варна
11:30 | 27 юни 2022
Обновен: 12:07 | 23 април 2024

Спипаха две двойки крадци на коли, шетали във Варна и областта

Арестуваха двама, обрали автомобил в "Чайка"

По материала работи: Слав Велев
Спипаха две двойки крадци на коли, шетали във Варна и областта

Снимката е илюстративна

Поредна порция автоапаши задържаха служителите на ОД на МВР във Варна. В последно време кражбите в областта зачестяват, това сочи и справката за разкриваемостта на престъпленията във Варненеско.

Двама младежи от с. Манастир, община Провадия са задържани в ареста на РУ Провадия за срок до 24 часа. 17 и 19- годишните мъже са откраднали последователно два леки автомобила. Първата кола са присвоили от родното си село и са я изоставили, заради повреда в Девня. Там, обаче са отнели следващия автомобил, с който катастрофирали във витрината на магазин за хранителни стоки в с. Житница. След проведени оперативно-издирваятелни мероприятия, двамата нарушители са задържано, срещу тях са образувани заявителски материали и е докладвано на прокуратурата.

Жител на жк „Чайка“, в събота подал сигнал за неизвестен гражданин, който чрез счупване на задно стъкло на личния му автомобил, е откраднал перилни препарати и козметични продукти, от багажното отделение. Светкавичната реакция на служителите на Второ РУ довела до залавянето на 20 и 27-годишни мъже, осъждани, известни на МВР. Срещу младежите е образувано бързо производство и предстои повдигане на обвинение.

Коментари