IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Новини Варна
09:45 | 10 юли 2022
Обновен: 17:19 | 25 април 2024

Полицията затвори нова част от крайбрежната алея за коли

Областният покани гражданите на масова разходка

По материала работи: Слав Велев
Полицията затвори нова част от крайбрежната алея за коли

Снимка: Moreto.net

Областният затвори крайбрежната алея за коли и покани гражданите на масова разходка. Варна осъмна със забрана за автомобили до част от алеята край морето. Това показа репортерска проверка на Moreto.net от 8 часа тази сутрин.

На "кръговото" при втора буна има полицейски екип, който спира достъпа на автомобили в участъка между рибарския плаж и втора буна.

Полицаите, на импровизираното КПП споделиха, че зареждането на прилежащите обекти ще се осъществява през нощта. Достъп до забранената зона след 23 часа вечерта ще имат и определен брой автомобили на концесионера.

Заповедта за забрана на движението на автомобили от Втора буна до Рибарския плаж във Варна бе издадена в петък от областния управител на Варна Благомир Коцев.

Междувременно областния управител покани варненци и гостите на града днес от 12 часа на съвместна разходка по случай връщането на алеята на хората:

През следващата седмица се планират редица спортни инициативи на самата алея. В нея е планирано да се включат редица организации за масов спорт. Предвидени са велошествие, бягане по алеята, гимнастика и други.

Коментари

Новини Варна