IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 28°
Новини Варна
11:15 | 30 август 2022
Обновен: 15:42 | 13 април 2024

Отцепник от ИТН оглави листата на „Български възход” във Варна

Бивш районен кмет и екс.-лидер на ВМРО също са в листата

По материала работи: Слав Велев
Отцепник от ИТН оглави листата на „Български възход” във Варна

Снимка: Български възход

Варненската листа „Български възход” е оглавена от зам.-областния управител Александър Николов. Той зае поста в началото на февруари като предложение на „Има такъв народ”.

„Проведох разговори с генерал Янев по отношение текущите предизвикателства пред страната и след тези няколко разговора приех да поведа „Български възход” във Варненски избирателен район. Защото кризата се задълбочава, размерите й стават застрашителни. Аз съм готов да стана част от формацията и да участвам активно в структурирането на партията, което предстои след провеждането на изборите. В досегашното ми качество на заместник-областен управител на Варненска област имам поглед върху голяма част от проблемите”, заяви Николов при регистрацията на листата, цитиран от "Дарик". Той добави, че преди няколко дни е получил покана да бъде водач. Заради кампанията е излязъл в отпуск. 

Втора в листата е Александра Власева, а на пето място е бившият общински съветник и районен кмет на „Владислав Варненчик” Добромир Джиков. След него е бившият областен координатор на ВМРО Живко Костадинов. 

Коментари

Петя ( преди 1 година )
А вие сте некадърници. Първо този господин Николов никога не е бил член на ИТН, отцепник е Киро наркомана дето влезе в ПП и другите ***. Второ има подадена оставка, а не отпуска. Проверявайте си малко тая информация и не пишете глупости!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 1
ves36@abv.bg ( преди 1 година )
Абе, този джиков много харесван от всички партии! От коя партия още не са му издигали кандидатурата? Навярно от някоя, която още е е измислена
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна