IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Новини Варна
10:03 | 26 май 2015
Обновен: 13:09 | 25 юли 2024

Пласират домакински съдове за над 2000 лева

НАП ги продава на таен търг

По материала работи: Златина Добрева
Пласират домакински съдове за над 2000 лева

Различни домакински съдове за над 2000 лева продават на таен търг служителите на Националната агенция за приходите (НАП) в морската столица. Това установи репортерска проверка на вестник „Черно море“ в сайта на институцията.

Данъчните продават съдове от стъкло и пластмаса.  Точната стойност, от която ще тръгне наддаването, е точно 2250 лева. Депозитът за участие в търга пък е точно 450 лева. Той трябва да се внесе до 4 юни по сметките на НАП.

Служителите на Националната агенция за приходите са решили да сложат и снимки на продаваните артикули. Това, което се вижда от фотосите, е, че стоката най-вероятно е била предназначена за т. нар. магазини за един лев, където стойността на артикулите е ниска.

Общо 2773 броя и комплекта от посудата трябва да продадат данъчните на 9 юни, когато ще се състои наддаването с всички желаещи да участват.

Тези, които са проявили интерес, могат да отидат и на огледи. Те ще се състоят от 1 до 4 юни между 9,30 и 12,30 часа. Стоката се намира в складове на варненската митница.

Коментари

Новини Варна