IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Новини Варна
11:00 | 27 октомври 2022
Обновен: 21:54 | 24 април 2024

Трима са арестувани при наркосделка във Варна

Спипаха други двама с метамфетамин и марихуана

По материала работи: Слав Велев
Трима са арестувани при наркосделка във Варна

Снимката е илюстративна/МВР/АРХИВ

Трима души са арестувани при наркосделка във Варна. Преди дни, при проведена специализирана полицейска операция от служители на Трето РУ, е задържан 33-годишен жител на гр. Варна и две лица, на 34 и 31 години, непосредствено след като са закупили наркотични вещества от него.

Полицаите са намерили и иззели от тях три броя специфично сгънати пакетчета от метално фолио, съдържащи бяло кристално вещество - метамфетамин.

След последвалите процесуално-следствени действия в жилището на 33-годишния варненец, са намерени и иззети един брой полиетиленова торбичка, съдържаща суха тревиста маса – марихуана, един брой пакетче, съдържащо бяло кристално вещество – метамфетамин, един брой саморъчно свито пликче, съдържащо кафяво вещество – хашиш, един брой електронна везна и керамична плочка със следи от бяло вещество.

Нарушителите са задържани за срок до 24 часа, а по случая е образувано досъдебно производство и е предаден на прокуратурата.

По същото време, служители на Първо и Четвърто РУ са задържали 28-годишен жител на с. Калитиново и 19-годишен жител на с. Тополи. В тях са намерени пликче с бяло кристално вещество и един брой саморъчно свита цигара със специфична миризма. От направената експертна справка е установено, че кристалното веществото е метамфетамин, а цигарата - марихуана. Притежателите на наркотичните вещества са вкарани в ареста за срок до денонощие. По случаите са образувани бързи производства.

Коментари

Ония ( преди 1 година )
Хващат ги ,защото не продават от полицейския кристал ;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
анонимен ( преди 1 година )
Аве все хващате малки момченца с едно две пакетчета и се снимате с маски до тях ,едва ли не колко сте добри и отговорни как залавяте престъпници,наркомани а по-големи от вас такива няма хванете някой голям да ви кажем Браво ама няма ,щото няма да има кой да ви плаща по-500 на седмица за патрул за нагоре не ми се говори ,по-не така беше на времето сега са се вдигнали мизите .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 4
Новини Варна