IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Новини Варна
10:00 | 16 ноември 2022
Обновен: 03:50 | 4 май 2024

Данъчните във Варна отбелязват празника си с дискусия

Служителите на НАП празнуват на 16 ноември – Деня на св. Матей, първият бирник

По материала работи: Слав Велев
Данъчните във Варна отбелязват празника си с дискусия

Среща на тема „Превенция и контрол за спазване на данъчното законодателство“ ще се проведе днес в териториалната дирекция на НАП Варна. Събитието е свързано с професионалния празник на Националната агенция за приходите 16 ноември – Деня на св. Матей, първият събирач на данъци.

За участие в дискусията са поканени регионалните директори на дирекция „Инспекция по труда“, РЗИ, НОИ, Областна дирекция на МВР, териториална дирекция „Митници“, КЗП, както и други контролни органи от региона.

Целта на срещата е да се обсъди усъвършенстване координацията и тясно оперативно сътрудничество между институциите.

„В рамките на дискусията ще бъдат обсъдени начините за максимално ефективно прилагане на различни подходи за стимулиране на доброволното спазване на данъчните и осигурителните закони в България.“ съобщи Властиана Николова, директор на ТД на НАП Варна.    

„За нашите институции е от изключителна важност да намираме верния път към печеливши стратегии за увеличаване доверието на гражданите и фирмите в приходната администрация. Нека Свети Матей, посадил жезъл, от който са се родили чудни плодове, ни служи за пример и ни помага да изграждаме опитност и да намираме баланс при изпълнение на контролните дейности в защита на публичния интерес“, каза Властиана Николова.

Коментари

Чичо Яни ( преди 1 година )
Тези нищоправци и празник имали, вместо да чакат камъни в Белене.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна