IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Новини Варна
10:00 | 21 ноември 2022
Обновен: 22:44 | 10 април 2024

Студентите-медици във Варна отварят „Болница за плюшени мечета“

Всяко дете, което желае да участва, е препоръчително да носи със себе си и плюшената си играчка

По материала работи: Слав Велев
Студентите-медици във Варна отварят „Болница за плюшени мечета“

Асоциацията на студентите-медици в България - Варна /АСМБ-Варна/ организират кампания, която ще се проведе на 27.11. (тази неделя) от 11:00 до 18:00 ч. в един от търговските центрове в града. Тя е сред най-обширните на асоциацията, а именно - „Болница за плюшени мечета“ и се организира от комитетите по „Човешки права и мир“ и „Обществено здраве“ към АСМБ-Варна.

Защо трябва децата да се притесняват от доктори, когато под формата на игра можем да им покажем, че няма нищо страшно в това. Те ще могат да общуват с младите лекари по приятелски и спокоен начин, който ще им помогне да преодолеят уплахата си от болнични манипулации. „Пациенти“ ще бъдат детските плюшени играчки, а техни доктори - децата и студентите. Заедно ще прегледаме и излекуваме всеки пристигнал плюшен пациент. Всички бъдещи лекари ще бъдат подготвени да се справят с основните заболявания при плюшените играчки. Грабвайте децата, защото забавлението е гарантирано!

Всяко дете, което желае да участва, е препоръчително да носи със себе си и плюшената си играчка.

Коментари

Новини Варна