IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Новини Варна
14:30 | 24 ноември 2022
Обновен: 11:24 | 23 април 2024

Ето за какво започваме да събираме капачки във Варна

Новото дарение ще е за нуждите на Районния център по трансфузионна хематология

По материала работи: Слав Велев
Ето за какво започваме да събираме капачки във Варна

Владислав Николов, председател на сдружение "Аз вярвам и помагам"/Снимка: Фейсбук

Кампания за закупуване на транспортно средство за кръводаряване стартира тази седмица във Варна, обявиха от благотворителното сдружение "Аз вярвам и помагам". Бусът ще бъде дарение за Районния център по трансфузионна хематология. 

Кампанията започна на 22 ноември и ще продължи шест месеца. "Новата ни кауза е на стойност 500 хил лв. Тя включва още две големи кампании", уточни председателят на сдружението Владислав Николов за Радио Варна.

От сдружението се обединяват в идеята за купуване на втора детска линейка, която този път ще бъде специализирана за недоносените бебчета от АГ "Проф. д-р Д. Стаматов" във Варна. 

Третата кауза на "Аз вярвам и помагам" е насочена към подпомагане на Детската хирургия към МБАЛ "Св. Анна" във Варна - скъпо струваща апаратура на стойност десетки хиляди левове, подчерта Владислав Николов. 

Средствата ще се събират с традиционните събирания на капачки на сдружението, но и с банкова сметка, която желаещите могат да открият във Фейсбук страницата на "Аз вярвам и помагам". "Моля, ако някой има желание да дари средствата по сметка, предварително да ни пише, за да няма злоупотреби", каза още той.

Официалната дарителска сметка е:

BG57BPBI79451069521301

Сдружение "АЗ ВЯРВАМ И ПОМАГАМ"

ОСНОВАНИЕ: ДАРЕНИЕ

Коментари

Новини Варна