IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Новини Варна
10:20 | 10 декември 2022
Обновен: 12:16 | 19 април 2024

Доброволци търсят самоубиец, скочил от "Аспаруховия мост" преди дни

39-годишният пожарникар се метна през перилата в нощта на 2 срещу 3 декември

По материала работи: Слав Велев
Доброволци търсят самоубиец, скочил от "Аспаруховия мост" преди дни

39-годишният Недялко Драгомиров/Снимка: Фейсбук

Доброволци издирват днес 39-годишния Недялко Драгомиров, който се хвърли от "Аспаруховия мост" в нощта на 2 срещу 3 декември. От тогава следа от него няма.

Издирването на пожарникаря от Районната служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ в Тервел е организирано от неговата съпруга Теодора Георгиева. В издирването ще се включат близки, приятели и колеги на Недялко.

Георгиева призова ако някой има съмнение, че е открил мъжа й, да звънне на тел. 112 и след това на 0893 618 167.

Близките на 39-годишния пожарникар от Добрич Недялко Драгомиров призоваха всички, които могат да се включат в издирването му днес, да го направят до залез слънце.

Ето какво написа Теодора Георгиева във Фейсбук (публикуваме думите й без редакторска намеса):

“Скъпи приятели, Недялко изчезна под Аспаруховия мост преди 5 дни. Имам апел към всички, МОЛЯ всеки, който може да се включи в търсенето му по суша да дойде в събота и неделя под Аспаруховия мост в 8:30 ч., защото властите прекратиха търсенето, а моят Недялко още го няма.

Моля всички, които имат желание да се включат в търсенето му по суша да дойдат, за да си го приберем у дома. Колкото повече се съберем, ще можем да обхванем по-голям периметър и шансът да го намерим, ще е по-голям.

Благодаря на всички, които ще успеят да се включат!".

Коментари

Новини Варна