Варна 11°
fallback
Новини Варна
14:45 | 11 декември 2022
Обновен: 18:17 | 4 май 2024

Възрастна варненка забрави портмонето си в аптека, младеж я остави без пари за Коледа

Случаят е навръх Студентския празник

По материала работи: Слав Велев

Снимката е илюстративна

Възрастна жена от Варна е останала без пари за празници. За жалост това е станало и с "помощта" на момче. За случая сигнализира внучката на потърпевшата, забеляза "GlasNews".

По думите й баба е забравила портмонето си в аптека. По-късно те са се върнали на мястото, но то вече го нямало, а записи разкриват, че е било взето от момче.

Случаят е от 8 декември.

"Екипът на аптеката, беше изключително добър да прегледа записите от камерите и на тях се вижда ясно, как 15 мин. след забравянето на портмонето, младо момче е решило да си направи подарък за Коледа и го е взел. Ако въпросният човек е в групата, бих била благодарна, ако реши да промени избора си и в месец като този, да прояви човечност, да бъде добър и да го върне, тъй като в него има сума над 400 лв., която би дала спокойствие и би направила празниците на възрастните хора, още по приятни!

Ако няма достойнство, да си ги харчи със здраве, но ще бъде пусната жалба в полицията и ще бъдат предоставени записите от камерите, на които се вижда ясно въпросното лице. Разбира се, ще бъде много по-лесно, ако не стигаме до там и се свържете с мен!", апелира Нели Георгиева.

Потребители обаче я съветват да не бави сигнала до органите на реда.

"Ако не пуснете веднага жалба, ще е много късно.", смята Октай Ю.

 

Автор на статията:
Слав Велев
варна коледа пари младеж крими полиция пенсия аптека апел баба портмоне Нели Георгиева
2 коментара
fallback
fallback