IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 28°
Новини Варна
15:45 | 15 декември 2022
Обновен: 11:48 | 15 април 2024

Организират коледно карнавално бягане в Морската градина на Варна

Задължително условие е да има поне една дама в отбор

По материала работи: Слав Велев
Организират коледно карнавално бягане в Морската градина на Варна

Снимка: Община Варна

Коледно карнавално бягане ще се проведе на 17-ти декември, събота, от 10,30 ч. в Морската градина, съобщиха от дирекция "Спорт" към Община Варна. Инициативата стартира до Слънчевия часовник и включва дистанция от 2 км. Участниците трябва да са в отбори по 3-ма души, като всеки прави по една обиколка на трасето.

Задължително условие е да има поне една дама в тима. За желаещите, които нямат съотборници, организаторите обещават да ги комбинират при старта. Желателно е всеки да носи забавен коледен костюм – на дядо Коледа, на елена Рудолф, на джуджетата или поне да е с червена шапка или с рогца.

За първите три отбора са предвидени медали, а всички останали могат да участват в томбола за велосипед, тротинетка, ролери и други спортни пособия. В рамките на инициативата се организира и брънч парти, на което всеки желаещ може да направи сладкиш, баница, ястие или напитка. Всеки, който  се включи в партито, ще също може да участва с още две листчета с томболата, посочват още организаторите.

Програма:
09:30-10:15 ч.  Раздаване на стартови номера на отборите;
10:30-11:10 ч.  Щафетно бягане с отбори от по 3-ма човека;
11:10-12:00 ч.  Награждаване на победители, томбола с награди, брънч парти

Коментари

Новини Варна